jump to navigation

Week 6: Lang leve Marja! 8 april 2010

Posted by Dick van Tol in Airport Library, Uncategorized.
Tags: ,
trackback

Publiciteit

De publiciteit rond Airport Library komt op gang. Het begon vorige week met een filmpje op Schiphol TV, gericht op alle medewerkers van de luchthaven. Bij de uitreiking van de publieksprijs voor de beste luchthaven van West-Europa meldt de man die de prijs namens Schiphol in ontvangst neemt de komst van de bibliotheek. Hij ziet de bibliotheek als één van de manieren om Schiphol onderscheidend te laten zijn en het de passagiers steeds wer naar de zin te maken.

Marja van Bijsterveldt

Deze week was er het eerste contact met de woordvoerder van demissionair staatssecretaris Marja van Bijsterveldt die de portefeuille Cultuur van de afgetreden minister Plasterk heeft overgenomen. De woordvoerder wilde eigenlijk deze week al een persbericht de wereld insturen, maar Schiphol en wij wachten liever tot we later deze maand de formele overeenkomst tekenen. dat is wel zo zorgvuldig. De woordvoerder is akkoord gegaan en maakte duidelijk dat de staatssecretaris Airport Library graag opent. Bovendien werd bekend dat zij haar handtekening onder de beschikking heeft gezet en die ontvingen we vandaag.

Opening Holland Boulevard

Door de wens van de genoemde woordvoerder deze week al een persbericht te publiceren kwam ik ook voor het eerst in direct contact met de communicatiemensen van Schiphol. Mijn collega Annemarie Clay gaat de bibliotheken vertegenwoordigen bij het voorbereiden van de publiciteit rond de opening van de gerenoveerde Holland Boulevard, waar de bibliotheek zal worden gevestigd.

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: