jump to navigation

Presentatie voor betrokkenen 27 juli 2010

Posted by Dick van Tol in Airport Library, Uncategorized.
Tags:
trackback

Vanochtend vond een presentatie van Airport Library voor een deel van de betrokken partijen plaats. Na de mogelijkheid een ontbijt te nuttigen en een korte speech van ProBiblio-directeur Anne Rube zijn we met zo’n dertig mensen naar de Holland Boulevard gegaan om het resultaat van ieders inspanningen te aanschouwen. De teneur van de reacties was positief, met name over hoe de bibliotheek eruit ziet. Maar net als de leden van het Airport Library-team zagen ook de gasten de verbeterpunten, zoals het weren van de slapende bezoekers, het stroomlijnen de beeld- en geluidsweergave van de iPads en het nog duidelijker communiceren dat het om een bibliotheek gaat. De aanwezigen worden van harte uitgenodigd andere verbetersuggesties via dit weblog of via de bekende contactpersonen door te geven! 

Heel prettig is dat de partners die ik wat uitgebreider hebben kunnen spreken, aangeven hun bijdrage te willen uitbreiden. En natuurlijk zijn we ook heel blij met de uitgesproken positieve reactie van de afvaardiging van OCW, met wie we vóór 1 oktober een subsidieaanvraag voor 2011 en 2012 gaan opstellen.

Overmorgen geven we met enkele leden van het Airport Library team een presentatie voor de collega’s van ProBiblio. De Centrale Discotheek Rotterdam levert de toepasselijke welkomstmuziek: allemaal muziekstukken over vliegen en luchthavens.

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: