jump to navigation

And the winner is … 18 november 2010

Posted by Dick van Tol in Airport Library, Uncategorized.
Tags: ,
trackback

Best new airport amenity!

Airport Library is in de prijzen gevallen! De bibliotheek op Schiphol is in de jaarlijkse Travel Top 50 van het het tijdschrift Monocle verkozen tot beste nieuwe voorziening op een luchthaven in 2010, wereldwijd.

De redactie van Monocle zegt: We chose the library because it’s a forward-thinking innovation with traditional soul. Schiphol’s reputation as a key connection and layover hub makes it the ideal context in which to showcase such a convenient cultural resource – inspiring in its simplicity and enlightening in its offering. Trust the Dutch…

Monocle (oplage 150.000) is een internationaal kwaliteitsmagazine waaraan onder meer journalisten van The New York Times, The Independent en de BBC meewerken. De Travel Top 50 van Monocle kiest winnaars in 50 categorieën. Deze variëren van beste luchthaven tot beste roomservice, van het beste nieuwe restaurant tot de klantvriendelijkste stewardessen.

Aan de verkiezing is geen trofee of geldprijs verbonden. Wel meldt de redactie van Monocle dat we extra belangstelling kunnen verwachten, dat is de beloning. Volgende week gaat er in samenwerking met Schiphol een persbericht naar de media, om daar ook zelf aan mee te werken. Een belangrijke doelstelling van Airport Library is positieve profilering van de Openbare Bibliotheek. Dat vraagt om het zoveel mogelijk publicitair uitnutten van de verkiezing tot beste nieuwe airportvoorziening.  Ik ben benieuwd hoeveel media-uitingen dit publiciteitsoffensief zal opleveren. Ik laat het je weten!

 

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: