jump to navigation

Presentatie 26 november 2010

Posted by Dick van Tol in Airport Library, Uncategorized.
Tags:
trackback

Afgelopen woensdag 24 november heeft ProBiblio voor bibliotheekmedewerkers in het land een presentatie van Airport Library georganiseerd. Voorafgaand aan het bezoek aan de bibliotheek op Schiphol is door een aantal mensen die bij de realisatie betrokken zijn geweest tekst en uitleg gegeven. Het bezoek op Schiphol vond plaats tijdens de daar altijd rusige voormiddag, dus hadden we alle gelegenheid om alles goed te bekijken.  

Het was een leuke en levendige bijeenkomst, maar tot onze spijt was de opkomst laag: alleen van de bibliotheken Almere, Lelystad, Eindhoven en Roosendaal en omgeving waren één of twee vertegenwoordigers aanwezig. Het gezelschap werd aangevuld met een aantal collega’s van ProBiblio en de Noord-Hollandse bibliotheekambtenaar. Bij een steekproefje onder collega’s die we wel hadden verwacht werd de volle agenda als reden opgegeven. We zullen ook op andere manieren de collega’s in het land moeten informeren.

De vertegenwoordiger van de Eindhovense bibliotheek was er omdat Eindhoven Airport de bibliotheek heeft gevraagd na te denken over aanwezigheid op die luchthaven. Ze vertelde mij na afloop dat ze daarvoor voldoende ideeën heeft kunnen opdoen. Ik ben benieuwd wat het vervolg zal zijn.

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: