jump to navigation

Evaluatie met Schiphol 27 februari 2011

Posted by Dick van Tol in Airport Library.
Tags:
trackback

Vorige week hadden we het eerste evaluatiegesprek over Airport Library met Schiphol. Het was weer een constructief gesprek waarin een waslijst aan zaken is besproken. Het begon met de resultaten van het evaluatieonderzoek over de vorig jaar gerenoveerde Holland Boulevard, dat Schiphol enkele weken geleden heeft laten uitvoeren. De tevredenheid van de bezoekers van de Holland Boulevard is na de renovatie sterk toegenomen. Maar wij waren natuurlijk vooral geïnteresseerd in de specifieke evaluatie van Airport Library.

De aanwezigheid van de bibliotheek wordt vooral origineel gevonden en vernieuwend. Ook de wijze waarop Airport Library is vormgegeven wordt gewaardeeerd: huiselijk en verzorgd. Maar er is ook een nadrukkelijk verbeterpunt: we moeten duidelijker communiceren wat er in Airport Library te doen is en hoe het werkt. De teksten op de kasten en op het digitale presentatiescherm zijn kennelijk onvoldoende.

In het algemeen is Schiphol zeer tevreden over Airport Library: de bibliotheek wordt goed gebruikt, is een waardevolle voorziening aan de Holland Boulevard en heeft veel – positieve – publiciteit opgeleverd. Ook de communicatieafdeling van Schiphol wordt nog steeds door journalisten benaderd.

Naast de resultaten hebben we zaken besproken als verbetering van de bewegwijzering, onderhoud, verhoging van de inkomsten door sponsoring, uitbreiding van de dienstverlening met meer muziek en met digitale kranten, verbetering van het TankU-downloadscherm en het tellen van bezoekers. We hebben weer een flinke actielijst.

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: