jump to navigation

Yes, vertraging! 4 oktober 2011

Posted by Dick van Tol in Stationsbibliotheek.
Tags: , ,
trackback

Vertraging

Vorige week dinsdag was er voor het eerst flinke vertraging op station Haarlem tijdens de ochtendopeningsuren van de Bibliotheek op het station. Heel fijn om te zien dat er dan inderdaad, zoals verwacht, mensen de gelegenheid te baat nemen om de bibliotheek te bezoeken. Niet alleen om tussen de boeken te snuffelen of een kennis te maken, maar ook om in de leesruimte kranten en tijdschriften te lezen.

Nog een filmpje

De opnamen van de Wereldomroep op 23 september hebben weer een mooi filmpje opgeleverd, dat ook in het Engels ondertiteld op internet te vinden is. Er zijn naast dit filmpje ook filmpjes van het NOS Journaal, KoffieMAX en het journaal van RTV Noord-Holland.

Zuid-Holland

Voormalig gedeputeerde en nu Zuid-Hollands statenlid Martin van Engelshoven-Huls, die ook in zijn vorige functie al ijverde voor een stationsbibliotheek in zijn provincie, blijft zich inzetten. Zijn partij heeft GS een aantal vragen gesteld die moeten leiden tot steun voor minimaal een stationsbibliotheek in Zuid-Holland. Op verzoek van de beleidsambtenaar heb ik NS gevraagd aan te geven op welke Zuid-Hollandse stations ruimte beschikbaar is. Ik ben heel benieuwd wat dit oplevert.

Resultaten

Op vrijdagavond  30 september, het einde van de achtste week,  stonden de tellers als volgt:  6932 bezoekers,  320 leden,  1139 uitleningen:  203 media uitingen, 103 volgers op Twitter.

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: